ქიშმიშიანი წყალი – აძლიერებს ძვლებს და აუმჯობესებს საერთო ჯანმრთელობას! ეს უნდა იცოდეთ!

ქიშმიშიან წყალს აქვს ძალიან სასარგებლო თვისებები, ეხმარება აკნეს დროს, ეხმარება ორგანიზმის ტოქსინებისგან გაწმენდას. ქიშმიში, ისევე როგორც ყურძენი, ძალიან კარგია ჯანმრთელობისთვის. ამ შემთხვევაში, პირველი პროდუქტი განსაკუთრებით სასარგებლოა, თუ ის წინასწარ გაჟღენთილია წყალით და თუ მიიღება დილით.

თუ ქიშმიშის გაჟღენთვასა და ჭამას ჩვევად აქცევთ, ეს ჯანმრთელობისთვის ბევრ სარგებელს მოიტანს!

qishmishi

  • აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას
    ქიშმიში ძალიან მდიდარია ბოჭკოებით, რომელიც ასუფთავებს ტოქსინებს და აუმჯობესებს კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის მუშაობას. ცალკე, ხაზგასმით უნდა აღინიშნოს ის ფაქტი, რომ ასეთ პროდუქტს ასევე აქვს დამამშვიდებელი თვისებები. ამიტომ სასარგებლოა მათთვის, ვისაც აქვს განავლის პრობლემა, ყაბზობა. გარდა ამისა, ქიშმიშით ასეთი წმენდა ხელს უწყობს სახის აკნეს გაწმენდას. და ეს ყველაფერი გამოწვეულია იმით, რომ მავნე ნივთიერებები გამოიყოფა ორგანიზმიდან. კანი ხდება გლუვი და ჯანსაღი.
  • აძლიერებს იმუნურ სისტემას
    ქიშმიში შეიცავს ვიტამინებს, როგორიცაა B და C. ისინი ძალიან ძლიერია იმუნური სისტემის გასაძლიერებლად. და პირველი კარგია ნერვებისთვის. ამიტომ, ჩვეულებრივ სუფთა წყალში დასველებული ქიშმიში ძალიან სასარგებლოა ყოველდღიურად გამოსაყენებლად. ამრიგად, დაავადებები არ იქნება საშინელი, განსაკუთრებით გრიპი და გაციება.
  • აძლიერებს ძვლებს
    ქიშმიში ძალიან მდიდარია კალციუმით. ეს ნიშნავს, რომ ის აქტიურად აძლიერებს ჩონჩხის სისტემას. ამრიგად, პროდუქტი ასევე ეხმარება დაცვას ისეთი საშიში დაავადებისგან, როგორიცაა ოსტეოპოროზი და სხვა.
  • იცავს ანემიისგან
    ანემიით არის ძალიან ძლიერი სისუსტე, დეპრესია, ძალების დაკარგვა და სხვა პრობლემები. ამ დაავადებასთან ბრძოლა ადვილი არ არის. ამ ტიპის ქიშმიში, ისევე როგორც სულთანები, მდიდარია რკინით. სწორედ ამ მინერალის ნაკლებობის გამო შეიძლება მოხდეს ანემიის პროვოცირება. ქიშმიშის ჭამით უმჯობესდება სისხლის მიმოქცევა, ორგანიზმი ივსება სასარგებლო ნივთიერებებით, რის შედეგადაც დაავადება იკლებს.
  • ჯანსაღი ღვიძლისთვის
    ეს საკვები პროდუქტი ფაქტობრივად ერთ-ერთი საუკეთესო ჩირია, რომელსაც შეუძლია გაააქტიუროს ორგანიზმის დაცვა და გამოდევნოს ტოქსინები, შხამები და მავნე ნივთიერებები.
  • დაღლილობისგან დაცვა
    ჩირი შეიცავს საკმაოდ დიდ გლუკოზას და საქაროზას, რომლებიც ავსებენ ადამიანის ორგანიზმში ენერგიის მარაგს. ამიტომ მისი გამოყენებისას დაღლილობა არ ემუქრება.
  • არ არის ცუდი სუნი
    ჯანსაღი საკვები პროდუქტი ასევე ცნობილია თავისი ანტიბაქტერიული თვისებებით. თუ მას რეგულარულად იყენებთ, შეგიძლიათ ამ გზით დაიცვათ პირის ღრუს ჰიგიენა.
  • კანის მდგომარეობა უმჯობესდება
    პროდუქტი შეიცავს A და E ვიტამინებს, რომლებიც აქტიურად ასტიმულირებენ კანის ახალი ჯანსაღი უჯრედების გამომუშავებას. თუ ამ ტკბილი ჩირის გამოყენებას ჩვევად აქცევთ, მაშინ ის ბუნებრივად ატენიანებს დერმატს, გახდის მას უფრო ჯანსაღს, გლუვს, ახალგაზრდას და ხასხასს. და თქვენ შეგიძლიათ მთლიანად დაივიწყოთ აკნე.
  • კუჭის მჟავას ნეიტრალიზაცია
    გაჟღენთილი ჩირი შეიცავს საკმაოდ ბევრ კალციუმს და მაგნიუმს, რომელსაც შეუძლია კუჭში არსებული მჟავის განეიტრალება. ეს ხელს უშლის ბევრ დაავადებას. განსაკუთრებით აციდოზი, რამაც შეიძლება გამოიწვიოს აკნე, კარბუნკულური დუღილი, თავის ტკივილი, სისუსტე და ფსორიაზიც კი.

მისი მომზადება ძალიან მარტივია:

  1. უნდა აიღოთ დაახლოებით 150 გრამი ქიშმიში,
  2. პროდუქტი კარგად გარეცხეთ,
  3. გადაიტანოთ ღრმა თასში და დაასხათ ორი ჭიქა სუფთა წყალი,
  4. შემდეგ შედგით ღუმელში და ადუღეთ 20 წუთის განმავლობაში.
  5. გააჩერეთ დილამდე.

მიირთვით დილით, უზმოზე.

გისურვებთ ჯანმრთელობას!

Facebook კომენტარები