მოამზადეთ ჯანჯაფილი ამ უძველესი რეცეპტის მიხედვით, უამრავი დაავადების პრევენციისთვის, ართრიტის სამკურნალოდ, ქოლესტერინისა და სისხლში შაქრის შესამცირებლად!

ეს უძველესი საშუალება დაგეხმარებათ ჯანმრთელობის უამრავი პრობლემის განკურნებაში!

ჯანჯაფილი ერთ-ერთი ყველაზე ჯანსაღი და პოპულარული სანელებელია მსოფლიოში და ტრადიციულად გამოიყენება ინდურ და აზიურ სამზარეულოში.

მას აქვს გამოყენების ფართო სპექტრი და განსაკუთრებით ეფექტურია:

  • გაციების,
  • გრიპის,
  • ხველების,
  • ართრიტისა და კუჭის დაავადებების დროს.

გარდა ამისა, ჯანჯაფილი ხელს უწყობს:

  • ზურგისა და კუნთების ტკივილს,
  • ასევე ამცირებს მაღალი ქოლესტერინის და სისხლში შაქრის დონეს.

არაერთმა კვლევამ დაადასტურა, რომ ეს სანელებელი შეიძლება იყოს დიდი დახმარება დეგენერაციული ან რევმატოიდული ართრიტის და ქრონიკული ტკივილის დროს. ჯანჯაფილი ასევე ასტიმულირებს სისხლის მიმოქცევას.

აი, როგორ მოვამზადოთ ეს ტრადიციულად უძველესი ჯანჯაფილის საშუალება, რომელიც დაგეხმარებათ ჯანმრთელობის უამრავი პრობლემის განკურნებაში:

ინგრედიენტები:

  • 200 გრ ჯანჯაფილი (გათლილი და წვრილად დაჭრილი)
  • 50 მლ ლაიმის წვენი
  • 1/2 ჭიქა სუფთს წყალი
  • 50 გრ ნატურალური თაფლი
  • 450 მლ გაფილტრული წყალი

მომზადების მეთოდი:

kompot iz limona 228648

  1. წყალი უნდა ადუღოთ და ჯანჯაფილი დაუმატოთ.
  2. მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოდგით ცეცხლიდან და გააჩერეთ 20 წუთის განმავლობაში.
  3. მოამზადეთ სიროფი ცალკე კონტეინერში.
  4. ნახევარი ჭიქა ჯანჯაფილის წყალი შეურიეთ ნახევარი ჭიქა სუფთან წყალს და დაუმატეთ ლაიმის წვენი და თაფლი.

აურიეთ ყველაფერი კარგად და მზადაა!

Facebook კომენტარები