გთხოვთ, წაიკითხოთ ეს, სანამ ეს ინფორმაცია წაიშლება! ყელის ინფექციის მკურნალობა თქვენს ხელშია

ჭარხლის კვებითი ღირებულება და სასარგებლო თვისებები განპირობებულია, პირველ რიგში, ელემენტთა უნიკალური ნაკრებით, რომელიც სხვა არც ერთ პროდუქტში არ გვხვდება. ამას ემატება დიდი რაოდენობით მინერალური ნივთიერებებისა და ვიტამინების არსებობა, რომლებიც არ იშლება კულინარიული დამუშავების შემდეგაც კი. აქედან გამომდინარე, მოხარშული ჭარხალიც ისევე სასარგებლოა, როგორც უმი.

ყელის ტკივილი და ტონზილიტი ხელს უშლის ჭამას და ვერ მიირთმევთ თქვენს საყვარელ საკვებს, შესაძლოა ეს ძალიან გაგიჭირდეთ მტკივნეული ყელის გამო. წვეთები და სიროფები მყისიერ შვებას გვპირდებიან.

ამიერიდან ბუნებრივ საშუალებებზე გადასვლაზე უნდა იფიქროთ, დღეს კი თქვენთვის ძალიან კარგი რეცეპტი გვაქვს რომლის მომზადებაც თქვენით შეგიძლიათ სახლის პირობებში.

ეს არის ძველი და ტრადიციული რეცეპტი, რომელიც ხსნის ყელის ტკივილს მომდევნო 4 საათის განმავლობაში. ყოველთვის რეკომენდირებულია სახლში ხელით დამზაებული წამალი გქონდეთ, განსაკუთრებით ზამთრის პერიოდში.

დროა გამოვიყენოთ ბუნებრივი საშუალებები და ამით გავიუმჯობესოთ ჩვენი ჯანმრთელობა და არა მედიკამენტებით, რომლებიც ხშირ შემთხვევაში უკუჩვენებებსაც იწვევენ. ყველა ეს რეცეპტი თაობიდან თაობას გადაეცემოდა და ახლა ჩვენ გვაქვს შესაძლებლობა გამოვცადოთ ერთ-ერთი მათგანი.

გვინდა შემოგთავაზოთ ეს პოპულარული და მაღალეფექტური პრეპარატი ტონზილიტისა და ყელის ტკივილის სამკურნალოდ, რომელიც უზრუნველყოფს ძალიან სწრაფ აღდგენას 4 საათზე ნაკლებ დროში.

სახლის წამალი ყელის ტკივილისთვის

ინგრედიენტები:

  • 1 დიდი ჭარხალი
  • 9%-იანი თეთრი ძმარი

მომზადების მეთოდი:

პირველი, რაც უნდა გააკეთოთ, არის ჭარხლის დაჭყლეტვა ჩანგლით ან, თუ გნებავთ ბლენდერით.

ყოველ 250 გრამ ჭარხალზე დაამატეთ 1 სუფრის კოვზი თეთრი ძმარი, კარგად აურიეთ, რომ ნარევი ერთგვაროვანი გახდეს, გააჩერეთ 20 წუთი, შემდეგ გაფილტრეთ საწურით და გადაყარეთ ზედმეტი ჭარხალი.

Როგორ გამოვიყენო:

მიღებული სითხით ყოველ 2-3 საათში ერთხელ უნდა გამოივლოთ. თუ გინდათ საუკეთესო შედეგი მიიღოთ, თქვენ უნდა დალიოთ სითხე და ამით უმკურნალოთ სასუნთქი გზების ანთებას.

ყველა სიმპტომი ქრება 4 საათის შემდეგ. ჩვენ ნამდვილად ვიმედოვნებთ, რომ მოგეწონათ ეს სტატია, მადლობთ კითხვისთვის. დარწმუნებული ვარ არ დაგავიწყდებათ ამ რეცეპტის გაზიარება ახლობლებისთვის როდესაც გამოცდით მის ეფექტურობას.

Facebook კომენტარები