ჯანჯაფილის ჩაის რეცეპტი: შლის თირკმელში კენჭებს, ასუფთავებს ღვიძლს და ნახეთ, კიდევ რამდენი პრობლემის მოგვარება შეუძლია!
ბუნებრივი მკურნალობა
ძლიერი ანთების საწინააღმდეგო, ანტიპარაზიტული, ანტივირუსული და ანტიბაქტერიული თვისებების გამო, ჯანჯაფილი ითვლება 21-ე საუკუნის ერთ-ერთ ყველაზე ძლიერ საკვებად.
ჯანჯაფილი მდიდარია C ვიტამინით, მაგნიუმით და სხვა მინერალებით, რაც მას უაღრესად სასარგებლოს ხდის თქვენი ჯანმრთელობისთვის.
იგი კარგად არის ცნობილი მისი გამოყენების ხანგრძლივი ისტორიით:
- საჭმლის მონელების და იმუნიტეტის გასაუმჯობესებლად,
- ტკივილის შესამსუბუქებლად და გულ-სისხლძარღვთა დაავადებების,
- ასთმის და მრავალი სხვა ჯანმრთელობის პრობლემის წინააღმდეგ საბრძოლველად.
ერთი ჭიქა ცხელი ჯანჯაფილის ჩაი უფრო ეფექტურია, ვიდრე ნებისმიერი სხვა სასმელი
ჯანჯაფილის ჩაი გთავაზობთ ჯანმრთელობის უამრავ სარგებელს. მათ შორის ყველაზე ეფექტურია შემდეგი:
- ჯანჯაფილს შეუძლია ებრძოლოს ინფექციებს და აძლიერებს იმუნურ სისტემას, რადგან ის მდიდარია ანტიოქსიდანტებით. ის ეფექტური წამალია გრიპის, გაციების და ჰერპესის გამომწვევი ვირუსის წინააღმდეგ;
- თავისი თვისებების გამო, ჯანჯაფილს შეუძლია გააუმჯობესოს სისხლის მიმოქცევა, ასევე არის ჟანგბადის, ვიტამინებისა და მინერალების წყარო;
- ჯანჯაფილს შეუძლია გაათავისუფლოს კუნთების ტკივილი, დაეხმაროს გაციების, გრიპის და თავის ტკივილის დროს;
- ჯანჯაფილის ჩაის აქვს უნარი შეამციროს ინსულტის რისკი.
ჯანჯაფილის ჩაის რეცეპტი
ინგრედიენტები:
- ორგანული თაფლი;
- ¼ ჩაის კოვზი დაფქული კოჭა;
- ¼ ჩაის კოვზი დაფქული კურკუმა;
- ქოქოსის რძე;
- ერთი ჭიქა წყალი.
მომზადების მეთოდი:
ჯანჯაფილის ჩაის დამზადების მეთოდი ძალიან მარტივია.
- ჯერ წყალი აადუღეთ,
- დაუმატეთ კურკუმა და კოჭა,
- ადუღეთ 7-10 წუთი,
- შემდეგ დაამატეთ რძე,
- შემდეგ გადაწურეთ ჩაი ჭიქაში.
გემრიელად მიირთვით და ისიამოვნეთ მისი ჯანმრთელობის უამრავი სარგებლით!