როგორ გამოვიყენოთ ჯანჯაფილი შაკიკის, გულძმარვის, სახსრებისა და კუნთების ტკივილის სამკურნალოდ!

ძალიან ეფექტური საშუალება! უკეთესია, ვიდრე ნებისმიერი ტკივილგამაყუჩებელი!

ჯანჯაფილის შესახებ პირველი წერილობითი ცნობები გვხვდება ძველ ჩინურ, ინდურ და სამედიცინო ლიტერატურაში, ისევე როგორც ახლო აღმოსავლეთის მწერლობაში და რამდენიმე ათასწლეულის განმავლობაში მას აფასებდნენ მისი კულინარიული და სამკურნალო თვისებებით.

  • ჯანჯაფილი არის მცენარე, რომელიც შეიცავს დიდი რაოდენობით კალიუმს და მანგანუმს, რომლებიც ძალიან მნიშვნელოვანია გულის ფუნქციონირებისთვის. მანგანუმი ქმნის დაავადების წინააღმდეგობას და იცავს გულის და სისხლის მიმოქცევის სისტემას.
  • ჯანჯაფილი ასევე მდიდარია სილიკონით. ეს ხელს უწყობს კანის, თმის, კბილების და ფრჩხილების ჯანმრთელობას. იგი შეიცავს ვიტამინებს A, C, E და B, ასევე მინერალებს, როგორიცაა მაგნიუმი, ფოსფორი, ნატრიუმი, რკინა, თუთია, კალციუმი და ბეტა-კაროტინი.

janjafili kowa imbiri 5272789181919282j 902920018910018202i 822001810021892k

  • მრავალრიცხოვანმა კვლევებმა აჩვენა, რომ უმ ჯანჯაფილს შეუძლია თავიდან აიცილოს სახსრების ანთება.
  • ჯანჯაფილი შეიცავს ძლიერ ანთების საწინააღმდეგო ნაერთებს, სახელწოდებით gingerols, რომლებიც ხელს უწყობენ სახსრების, კუნთების ტკივილს და ნევროლოგიურ ტკივილს.
  • ჯანჯაფილი ასევე დაგეხმარებათ თავიდან აიცილოთ თავის ტკივილი და შაკიკიც კი, როდესაც რეგულარულად გამოიყენება.

როგორ მოვამზადოთ ჯანჯაფილის წყალი შაკიკის, გულძმარვის, სახსრებისა და კუნთების ტკივილის სამკურნალოდ.

ინგრედიენტები:

  • 2,5-5 სმ ახალი ჯანჯაფილის ფესვი
  • 3 ჭიქა წყალი
  • 1/2 ლიმონი
  • თაფლი

4969f1b253032ed82d4f2d98aff12648

მომზადების მეთოდი:

  1. ჯანჯაფილი გახეხეთ წვრილად.
  2. დაუმატეთ 2-3 ჭიქა წყალი და გამოწურეთ ნახევარი ლიმონის წვენი.
  3. დაამატეთ თაფლი.
  4. გადაწურეთ და დალიეთ მთელი დღის განმავლობაში.
Facebook კომენტარები