ნიორი და ღვინო: ძლიერი ბუნებრივი საშუალება, რომელიც მკურნალობს 100-ზე მეტ დაავადებას

ადამიანები ხანდაზმულობასთან ერთად განიცდიან დაავადებებს, მათ შეიძლება აწუხებდეთ ისეთი დიაგნოზი, როგორიცაა გრიპი ან ცხელება, თანდაყოლილი დაავადებები, როგორიცაა დიაბეტი და მხედველობის პრობლემები, ან ქრონიკული დაავადებები, როგორიცაა ალცჰეიმერი, თირკმელების დაავადება და ა.შ. ებრძოლეთ ყველა დაავადებას და იყავით ჯანმრთელი რაც შეიძლება დიდხანს, ამიტომ დღეს შემოგთავაზებთ ძლიერ წამალს, რომელსაც შეუძლია 100 დაავადების განკურნებაც კი. საუბარია ნივრისა და წითელი ღვინის კომბინაციაზე.

ორივე ინგრედიენტს აქვს ძლიერი სამკურნალო თვისებები, რაც სასარგებლოა სხეულისთვის.

როდესაც ნიორსა და ღვინოს ვურევთ და ყოველდღიურად ვსვამთ, ისინი აძლიერებენ მათ თითოეულ სამკურნალო თვისებას და ებრძვიან ყველა დაავადებას, რაც ორგანიზმს აწუხებს.

ნიორთან და წითელ ღვინოსთან ერთად სამკურნალო პროდუქტის მომზადებისა და გამოყენების ფორმა:

12 კბილი ნიორი უნდა აიღოთ, გაფცქვენით და დაჭრათ 4 ნაწილად. ამ პროცესის დასრულების შემდეგ მოათავსეთ შუშის ჰერმეტულად დახურულ ჭურჭელში და დაასხით ნახევარი ლიტრი წითელი ღვინო.შემდეგ კი შეინახეთ წამლის ფლაკონი გრილ ადგილას, სადაც მზის შუქი ვერ მოხვდება მინიმუმ 2 კვირის განმავლობაში.

ყოველდღე უნდა შეანჯღრიოთ კონტეინერი ისე, რომ ორივე ინგრედიენტის სამკურნალო თვისებები შეერწყას. 2 კვირის გასვლის შემდეგ გაწურეთ პროდუქტი და ჩაასხით სხვა კონტეინერში და დაახურთ თავი, ამჯერად კონტეინერი უნდა იყოს მუქი ფერის.

წამალი უნდა მიიღოთ დღეში 3 სუფრის კოვზი ჭამამდე, ერთი თვის განმავლობაში.

ნივრის სამკურნალო თვისებები
ნიორი, მიუხედავად სუნისა, რომელიც ბევრს არ მოსწონს, აქვს მთელი რიგი თერაპიული თვისებები, რომლებიც ძალიან სასარგებლოა ორგანიზმისთვის, მათ შორის შეიძლება ვისაუბროთ ანთების საწინააღმდეგო, ანტისეპტიკურ, ბაქტერიციდულ და გამწმენდ თვისებებზე.

როდესაც ნიორს მოვიხმართ, თუნდაც მხოლოდ ყოველდღიურ კვების დროს, ჩვენ ვაწვდით ორგანიზმს ყველა ზემოთ ჩამოთვლილ საკვებ ნივთიერებას და, თავის მხრივ, ხელს უწყობს ჩვენი ორგანოების გამართულ ფუნქციონირებას.

წითელი ღვინის სამკურნალო თვისებები
ეს ძლიერი სითხე არა მხოლოდ ალკოჰოლური სასმელია შესანიშნავი გემოთი, არამედ გამოიყენება გულ-სისხლძარღვთა ჯანმრთელობის გასაუმჯობესებლად. ეს გამოწვეულია ღვინოში არსებული ანტიოქსიდანტების რაოდენობით. ზომიერად მიღებისას მას შეუძლია აკონტროლოს არტერიული წნევა და გაასუფთავოს არტერიების კედლები, ასე რომ თქვენ თავიდან აიცილებთ ვენებში სისხლის გამავლობის შემცირებას და დაარეგულირებთ გულისცემას.

თუ წითელ ღვინოს ნიორს ურევთ, გარანტირებული გაქვთ გულ-სისხლძარღვთა ჯანმრთელობა. ქოლესტერინი და გლუკოზა კი სრულიად სტაბილურ დონეზეა.

Facebook კომენტარები