როგორ მოვამზადოთ კიტრის მწნილი ისე, რომ უფრო ხრაშუნა იყოს

ინგრედიენტები

  • პატარა კიტრები – 7-8 ცალიbaby cucumber – Tawaseel
  • მარილი – 1 დესერტის კოვზი
  • ძმარი 70% – 1 დესერტის კოვზი
  • პილპილის მარცვლები – 3-5 ცალი
  • ნივრის კბილი – 2-3
  • პირშუშხას ფოთოლი – 1
  • კამა – 2-3 ტოტი
  • დაფნა – 1-2 ფოთოლი

 

 

pickled cucumbers, silage, cucumber, cucumber green, cucumbers in ...

მომზადების წესები
ინგრედიენტები მოცემული 1 ლიტრიანი ქილისთვის.
სასურველია კიტრი ცივ წყალში ჩავალბოთ ორიოდე საათით, ასე უფრო ხრაშუნა გამოვა.
ყველაფერი კარგად გავრეცხოთ. ქილის ძირში ჩავალაგოთ პირშუშხას ფოთოლი, კამა, ნიორი, პილპილი. შემდეგ ჩავალაგოთ კიტრები. დავამატოთ მარილი, დაფნა და ძმარი. დავასხათ მდუღარე წყალი, მოვხუფოთ, გადმოვაბრუნოთ ქილა თავით ქვემოთ და შევფუთოთ სქელ გადასაფარებელში, სადაც ნელ-ნელა გაცივდება
Facebook კომენტარები