მხოლოდ 2 კომპონენტისგან შემდგარი ეს სამკურნალო საშუალება თქვენს სხეულს ერთ თვეში განაახლებს!
ეს ინსტრუმენტი ხელს უწყობს საჭმლის მონელების გაუმჯობესებას, წონის დაკლებას და ორგანიზმიდან ტოქსინების გამოდევნას!
ლეღვი ძალიან სასარგებლოა არა მხოლოდ ახალი, არამედ გამხმარიც. ის სასარგებლო და სამკურნალოა ჩვენი ჯანმრთელობისთვის. მას შეუძლია ფაქტიურად განაახლოს მთელი ჩვენი სხეული, აქვს სასარგებლო გავლენა ყველა ორგანოზე.
საუკეთესო ჯიშის ლეღვად, თავისი სასარგებლო თვისებებით, ითვლება ის, რომელსაც ნაყოფი ღია ყვითელი ფერის აქვს.
გაშრობისას ლეღვში ცილის რაოდენობა იზრდება 3-6%-მდე, შაქარი კი 50-70%-მდე, ხოლო ახალი ლეღვი შეიცავს მხოლოდ: 1% ცილებს, 15-20% შაქარს.
- ბუნებრივი შაქარი კარგად და ადვილად შეიწოვება ჩვენი ორგანიზმის მიერ. ლეღვის ჩირს ბევრჯერ შეუძლია გაზარდოს ჩვენი ორგანიზმის მიერ გამომუშავებული ენერგია, გააუმჯობესოს განწყობა, შესრულება და გონებრივი აქტივობა.
- ლეღვის ჩირი შეიცავს დიდი რაოდენობით ბოჭკოს და ეს საშუალებას გაძლევთ დიდხანს შეინარჩუნოთ დანაყრების გრძნობა და აუმჯობესებს კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის მუშაობასაც.
- ლეღვის ჩირი მდიდარია ისეთი საკვები ნივთიერებებით, როგორიცაა კალიუმი, მაგნიუმი, რკინა, კალციუმი და B ვიტამინები.
- ლეღვში პექტინის მაღალი შემცველობა მას ეფექტურს ხდის შემაერთებელი ქსოვილების შეხორცებისთვის და განსაკუთრებით სახსრებისა და ძვლების დაზიანებებისთვის.
- ასევე, ლეღვის ჩირი მნიშვნელოვნად ზრდის სისხლის პლაზმის ანტიოქსიდანტურ აქტივობას, ხოლო ნივთიერება რუტინი აძლიერებს კაპილარების კედლებს და ხელს უწყობს C ვიტამინის უფრო აქტიურ შეწოვას.
- ლეღვის ჩირი კარგია ყაბზობის დროს და შესანიშნავი საფაღარათო საშუალებაა. ლეღვის ყოველდღიური მოხმარება ამცირებს გულ-სისხლძარღვთა დაავადებების განვითარების რისკს.
გთავაზობთ ძველ რეცეპტს, რომელიც ათასობით წელია გამოიყენება სხეულის გასაუმჯობესებლად, ფიზიკური და გონებრივი შესაძლებლობების გასაძლიერებლად და მრავალი დაავადების სამკურნალოდ.
ეს ინსტრუმენტი ხელს უწყობს საჭმლის მონელების გაუმჯობესებას, წონის დაკლებას და ორგანიზმიდან ტოქსინების გამოდევნას. ის მდიდარია კალციუმით და კალიუმით, რომელიც აძლიერებს გულსა და სისხლძარღვებს. შესანიშნავია კანისა და სახის კანის გასაუმჯობესებლად. ის აძლიერებს იმუნურ სისტემას და ხელს უწყობს მეტაბოლური პროცესების დაჩქარებას.
ინგრედიენტები:
- 20 ლეღვის ჩირი
- ზეითუნის ზეთი
მომზადება:
- აიღეთ 20 ცალი ლეღვის ჩირი, თითოეული გაჭერით შუაზე და მოათავსეთ ქილაში.
- შემდეგ დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი ისე, რომ ლეღვი მთლიანად დაიფაროს და ზემოდან კიდევ 0,5 - 1 სმ-ით მეტი უნდა იყოს.
- გააჩერეთ მაცივარში 40 დღე.
მიირთვით ნახევარი ლეღვი და 1 ჩაის კოვზი ზეთი, რომელშიც ლეღვი იყო მოთავსებული, რეკომენდებულია საუზმემდე 5-10 წუთით ადრე. გამოიყენეთ იგი სანამ ყველაფერი არ გაქრება.
მის სამკურნალო ეფექტს რამდენიმე დღეში იგრძნობთ. ეს მკურნალობა შეიძლება განმეორდეს წელიწადში 2-3-ჯერ.