რეცეპტი, რომელიც ხსნის შაკიკისგან და ანთებისგან გამოწვეულ ტკივილს!

Turebi iafad Flekosteli

რეცეპტი, რომელიც ხსნის შაკიკისგან და ანთებისგან გამოწვეულ ტკივილს!

უბრალოდ მიჰყევით ქვემოთ მოცემულ ინსტრუქციას:

ანთება ადამიანის ორგანიზმში ტკივილის გამომწვევი მთავარი ფაქტორია. ეს ხშირად აუტოიმუნური რეაქციაა, მაგრამ თუ არ იცით რა ხდება თქვენს ორგანიზმში, ძნელია მისი „მოთვინიერება“.

შაკიკი ჯანმრთელობის პრობლემების ერთ-ერთი ყველაზე გავრცელებული მაგალითია, რომელიც ჩვეულებრივ გამოწვეულია ანთებით. ამ მდგომარეობის სამკურნალოდ ტკივილგამაყუჩებლების მიღებას აზრი არ აქვს. თუმცა, 1 ჭიქა ხელნაკეთი ჯანჯაფილი დღეში შეგიმსუბუქებთ ანთებას და შაკიკს!

რატომ არის ჯანჯაფილი საუკეთესო ანთების და შაკიკის სამკურნალოდ?

მასში შემავალი მრავალი მინერალისა და მკვებავი ნივთიერების გამო, ჯანჯაფილს შეუძლია საოცარი შედეგის მიღწევა ანთების შემთხვევაში:

  • ის მდიდარია A, C, E ვიტამინებით და B ჯგუფის მრავალი ვიტამინით.
  • კანჯაფილი ასევე შეიცავს მნიშვნელოვან მინერალებს, როგორიცაა თუთია, ფოსფორი და მაგნიუმი.
  • ჯანჯაფილში ნაპოვნი სხვა საკვები ნივთიერებებია ნატრიუმი, კალციუმი და ბეტა-კაროტინი.

ჯანჯაფილის გამოყენება ანთების შესამცირებლად და შაკიკის აღმოსაფხვრელად.

არსებობს მრავალი ფაქტორი, რამაც შეიძლება გამოიწვიოს შაკიკი, მათ შორის ანთება, ელექტროლიტების გაუწონასწორებელი დონე და დეჰიდრატაცია.

ჯანჯაფილი მდიდარია ელექტროლიტებით, როგორიცაა ნატრიუმი და მაგნიუმი, რომელსაც შეუძლია აღადგინოს ელექტროლიტების დონე ორგანიზმში.  წლების განმავლობაში მას იყენებდნენ კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის დარღვევის სამკურნალოდ.

janjafilis wveni

ხელნაკეთი ჯანჯაფილის რეცეპტი – სჭირო ინგრედიენტები:

  • 40 გრ გახეხილი ჯანჯაფილი
  • 1/8 ჩ.კ აქტიური მშრალი საფუარი
  • 7,5 ჭიქა გაფილტრული წყალი
  • 2 ს.კ ლიმონის წვენი

ინსტრუქციები:

  1. გააცხელეთ 1/2 ჭიქა წყალი და დაუმატეთ ჯანჯაფილი.
  2. დააფარეთ, გადმოდგით ცეცხლიდან და გააჩერეთ 1 საათი სიროფის მოსამზადებლად.
  3. გადაწურეთ ეს ნარევი საცერში და შეინახეთ დარჩენილი სითხე.
  4. იმისთვის, რომ რაც შეიძლება მეტი სიროფი მიიღოთ, საწურში დაჭყლიტეთ მყარი ნარჩენები.
  5. დაელოდეთ რომ ნარევი გაცივდეს.
  6. სიროფი უნდა გადაიტანოთ 2 ლიტრიან ბოთლში და ფრთხილად დაუმატოთ საფუარი, წყალი და ლიმონის წვენი.
  7. დახურეთ ბოთლს თავი და ოდნავ შეანჯღრიეთ.
  8. 48 საათის შემდეგ, თქვენ უნდა შეამოწმოთ გაჯერების დონე.
  9. არ დაგავიწყდეთ მაცივარში შენახვა.

მიირთვით ამ საშუნალების ნახევარი ან ერთი ჭიქა მაშინ, როდესაც იგრძნობთ ტკივილის დაწყებას და მალევე გაივლის ეს შეგრძნება.

გისურვებთ ჯანმრთელობას!

Facebook კომენტარები
Aviabiletebi ganvadebit Varikosette