დაუჯერებელი სიმართლე კომბოსტოს მოყვარულთათვის! ვინც კომბოსტოს ხშირად მიირთმევს… ყურადღებით წაიკითხე!

ქალებისთვის მჟავე კომბოსტოს განსაკუთრებული ღირებულება აქვს. ყურადღებით წაიკითხე!

გამოდის, რომ მჟავე კომბოსტო შეიძლება სასარგებლო იყოს სისუსტის, გაციების, საჭმლის მომნელებელი ტრაქტის დაავადებების დროს. და ის ასევე ეფექტურად გამოიყენება კოსმეტოლოგიასა და კვებაში.

შემწვარი კომბოსტოს სასწაულებრივი თვისებები

ეს ერთი შეხედვით მარტივი პროდუქტი შეიცავს თქვენი ჯანმრთელობისთვის აუცილებელ თითქმის ყველა ვიტამინს:

  • პროვიტამინ A-ს,
  • ვიტამინებს C, B1, B2, B3, B6, K, U.
  • ეს უკანასკნელი, სხვათა შორის, ხელს უშლის კუჭისა და თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლულის გაჩენას.

C ვიტამინის მაღალი შემცველობა ხელს უწყობს იმუნური სისტემის გაძლიერებას და ხელს უშლის უჯრედებისა და ქსოვილების დაბერებას, რაც განსაკუთრებით ღირებულია  ქალებისთვის. როდესაც თქვენ მიირთმევთ მჟავე კომბოსტოს, თქვენი უჯრედები მდიდრდება საკვები ნივთიერებებით, რაც მათ რეგენერაციაში ეხმარება.

maxresdefault 1

მჟავე კომბოსტო ასევე შეიცავს ბევრ იოდს. ის ასევე შეიცავს რძემჟავას, რომელსაც შეუძლია ებრძოლოს საშიშ ბაქტერიებს.

  • ასევე დადასტურებულია, რომ ამ სასწაული პროდუქტის გამოყენებისას სისხლში ქოლესტერინის დონე ეცემა.
  • კომბოსტოს მწნილი კი მომავალ დედებს ტოქსიკოზის ეფექტურად გამკლავებაში ეხმარება.
  • აკნეს დროს, მას სქელ ფენად იდებენ დაორთქლილ სახეზე და იჩერებენ ნახევარი საათის განმავლობაში და ხელსახოცით ფარავენ.
  • ხოლო თუ მოგბეზრდათ ჭორფლები სახეზე, მაშინ სცადეთ კომბოსტოს მწნილის ნიღაბი. დაასველეთ მასში პირსახოცი და წაისვით სახეზე. როდესაც 10 წუთი გავიდა, ამოიღეთ პირსახოცი და ჩამოიბანეთ თბილი წყლით.
  • გსურთ მოიცილოთ ზედმეტი კილოგრამები, კომბოსტოს მწნილს აქვს შესანიშნავი წონის დაკლება და გამწმენდი თვისებები. იგი შეიცავს დიდი რაოდენობით ტარტრონის მჟავას, რომელიც ხელს უშლის ცხიმოვანი დეპოზიტების დაგროვებას. ასე რომ თქვენ შეგიძლიათ შეაფასოთ დადებითი ეფექტი საკმაოდ სწრაფად.

ახალი და მოხარშული კომბოსტო: რა არის უკეთესი?

მიუხედავად იმისა, რომ პროდუქტები, რომლებიც იხარშებიან ან სხვა დამუშავებას გადიან, კარგავენ ღირებულ თვისებებს, ეს არ ეხება მჟავე კომბოსტოს. ის ბევრად უფრო სასარგებლოა ადამიანის ორგანიზმისთვის, ვიდრე ახალი!

რა დროს არის საზიანო კომბოსტო?

ზოგიერთი დაავადების დროს მჟავე კომბოსტო კვლავ საზიანოა ორგანული მჟავების მაღალი შემცველობის გამო. ასე რომ, ის უკუნაჩვენებია:

  • პანკრეასის და ფარისებრი ჯირკვლის დაავადებების,
  • ჰიპერტენზიის,
  • ნაღვლის ბუშტის კენჭების,
  • თირკმლის უკმარისობის დროს.

თუ გაწუხებთ მწვავე გასტრიტი, კუჭის ან თორმეტგოჯა ნაწლავის წყლული, ასევე უნდა გამოიყენოთ ეს პროდუქტი ფრთხილად.

ნებისმიერ შემთხვევაში, თუ ნამდვილად გსურთ მჟავე კომბოსტოს გასინჯვა, გამოყენებამდე კარგად გარეცხოთ მარილწყალში ან თავდაპირველადვე მოამზადეთ მინიმალური რაოდენობის მარილით.

ასე რომ, მჟავე კომბოსტოს სარგებელი აშკარაა! მისი დახმარებით ვმკურნალობთ და ვიცავთ ორგანიზმს დაავადებებისგან, ვიკლებთ წონაში და ვაუმჯობესებთ კანის მდგომარეობას.

Facebook კომენტარები