საუკეთესოა თირკმელებში კენჭების დასაშლელად და ღვიძლის გასაწმენდად!

Turebi iafad Flekosteli

საუკეთესოა თირკმელებში კენჭების დასაშლელად და ღვიძლის გასაწმენდად!

ჯანჯაფილი ჩინურ და ინდურ მედიცინაში 5000 წელზე მეტია რაც გამოიყენება.

იგი გამოიყენება:

  • საჭმლის მომნელებელი პრობლემების სამკურნალოდ,
  • იმუნიტეტის გასაძლიერებლად,
  • ტკივილის შესამსუბუქებლად,
  • გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებთან ბრძოლაში.

ჯანჯაფილის ჩაის უფრო მეტის გაკეთება შეუძლია, ვიდრე უბრალოდ გაციების განკურნება.

Poster 2021 10 24 10 39 57

რატომ გამოიყენება ჯანჯაფილი გაციების წინააღმდეგ საბრძოლველად?

  • ჯანჯაფილი ებრძვის ვირუსებითა და ბაქტერიებით გამოწვეულ ინფექციებს.
  • ის განსაკუთრებით კარგად მუშაობს გრიპის, გაციების და ჰერპესის გამომწვევი ვირუსების წინააღმდეგ.
  • ის ასევე აძლიერებს თქვენს იმუნურ სისტემას.

ჯანჯაფილი ასევე მკურნალობს გაციებასთან და გრიპთან დაკავშირებულ სიმპტომებს, როგორიცაა:

  • კუნთების ტკივილი,
  • თავის ტკივილი,
  • კუჭის ტკივილი,
  • გულისრევა,
  • დიარეა.

ჯანჯაფილის სხვა სარგებელი:

ჯანჯაფილი შეიძლება მიირთვათ მშრალი, ფხვნილის სახით ან მიირთვათ პირდაპირ ჯანჯაფილის ფესვი. ის სავსეა C ვიტამინით, მაგნიუმით, სპილენძით და მანგანუმით.

ჯანჯაფილის თვისებებია:

  • კლავს პარაზიტებს
  • ოსტეოართრიტის მკურნალობა
  • მენსტრუალური ტკივილის შემსუბუქება
  • შეამციროს ინსულტის რისკი
  • დილის ავადმყოფობის თავიდან აცილება
  • შეამციროს სახსრებისა და კუნთების ტკივილი
  • ინსულტის თავიდან აცილება
  • ებრძვის ასთმას

ჯანჯაფილს შეუძლია თირკმლის ქვების მოცილება:

მისი ჩაი ხელს უშლის თირკმელებში კენჭების წარმოქმნას თქვენი სხეულის ჰიდრატაციის შენარჩუნებით. რაც უფრო მეტი სითხე აქვს თქვენს თირკმელებს, მით უფრო მეტი ტოქსინები გამოიყოფა შარდის მეშვეობით. ჯანჯაფილი ასევე შეიცავს ციტრატს, რომელიც ხელს უშლის ქვების წარმოქმნას.

ჯანჯაფილის ჩაის რეცეპტი

ინგრედიენტები:

  • თაფლი (გემოვნებით)
  • 1/4 ჩაის კოვზი დაფქული კოჭა
  • 1/4 ჩაის კოვზი დაფქული კურკუმა
  • 1 სუფრის კოვზი ქოქოსის რძე
  • 1 ჭიქა წყალი
  • 1/2 ჩაის კოვზი ლიმონის წვენი

მომზადების მეთოდი:

  1. პატარა ქვაბში წყალი მიიყვანეთ ადუღებამდე.
  2. დაუმატეთ კურკუმა და ჯანჯაფილი და ადუღეთ საშუალო ცეცხლზე 7-10 წუთის განმავლობაში.
  3. შემდეგ დაამატეთ რძე, დროდადრო აურიეთ.
  4. გადმოდგით ცეცხლიდან სითხის ადუღებამდე და დაუმატეთ ლიმონის წვენი.
  5. ჩაი გადაწურეთ ჭიქაში და დაუმატეთ თაფლი.
  6. გააცივეთ და შეგიძლიათ დალიოთ!

ეს ჩაი ძალიან გემრიელია და მართლაც რომ სასარგებლო!

Facebook კომენტარები
Aviabiletebi ganvadebit Varikosette