ძალიან სასარგებლო პროდუქტი შაკიკის, გულძმარვის, სახსრებისა და კუნთების ტკივილის სამკურნალოდ! შესანიშნავი საშუალება, რომელიც ტკივილს წუთებში ხსნის!

ჯანჯაფილი ცნობილია თავისი კულინარიული და სამკურნალო თვისებებით და საუკუნეების მანძილზე გამოიყენებოდა ჩინურ და ინდურ კულტურებში.

ჯანჯაფილი შეიცავს მანგანუმს და კალიუმს, რომლებიც აუცილებელია გულის ფუნქციონირებისთვის. მანგანუმს აქვს დაავადების პრევენციის უნარი და იცავს სისხლძარღვთა სისტემას და გულის გარსს. ჯანჯაფილი სავსეა სილიკონით, რომელიც სასარგებლოა კბილების, ფრჩხილების და კანის ჯანმრთელობისთვის. გარდა ამისა, შეიცავს A, C, E ვიტამინებს, ფოსფორს, რკინას, თუთიას, ნატრიუმს, ბეტა-კაროტინს, კალციუმს და მაგნიუმს.

ჩატარდა კვლევა, რომელიც აჩვენებს, რომ ჯანჯაფილი შეიცავს ინგრედიენტებს, რომლებიც ხელს უშლიან სახსრების ანთებას.

ჯანჯაფილი შეიცავს ნაერთს, რომელიც ცნობილია როგორც gingerol, რომელსაც აქვს ანთების საწინააღმდეგო თვისებები. მას შეუძლია დაეხმაროს კუნთების, ნერვების და სახსრების ტკივილის მკურნალობას.

ჯანჯაფილის რეგულარული მოხმარება ხელს უშლის შაკიკს.

საჭირო ინგრედიენტები:

  • 3 ჭიქა წყალი
  • 2,5-5 სმ ახალი ჯანჯაფილის ფესვი
  • 1-2 ლიმონი
  • თაფლი

Poster 2022 03 04 18 13 47

მომზადება:

ჯანჯაფილი გახეხეთ წვრილად. შემდეგ დაამატეთ 2-3 ჭიქა წყალი, ლიმონი და თაფლი. შეურიეთ ისინი ერთმანეთს და თქვენი სასმელი მზად არის. მოიხმარეთ ყოველდღე.

ჯანჯაფილის უკუჩვენებები:

მნიშვნელოვანია იცოდეთ, რომ კოჭა ზოგჯერ საზიანოა.

  • მას შემდეგ, რაც მოხვდება ორგანიზმში, ჯანჯაფილი ძალიან ძლიერად მოქმედებს კუჭისა და ნაწლავების ლორწოვან გარსზე. ამიტომ მათთვის, ვისც აწუხებს წყლული, გასტრიტი და თორმეტგოჯა ნაწლავის დაავადებები, კოჭა – უკუნაჩვენებია.
  • ვისაც აქვს ღვიძლის პრობლემები როგორიცაა: ციროზი, ჰეპატიტი, კენჭები ნაღვლის ბუშტში – კოჭას გამოყენება ასევე არ არის რეკომენდებული.
  • არ არის სასურველი კოჭას მიღება შაქრიანი დიაბეტით დაავადებულთათვის.

სანამ გამოიყენებდეთ კოჭას, დარწმუნდით, რომ არ გაქვთ ალერგიული რეაქცია მასზე, რათა თავიდან აიცილოთ არასასურველი შედეგები.

Facebook კომენტარები