ქიშმიშიანის წყალი: აძლიერებს ძვლებს, აწესრიგებს კუჭ-ნაწლავის პრობლემებს, აუმჯობესებს საერთო ჯანმრთელობას და სხვა!

  • აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას
    ქიშმიში ძალიან მდიდარია ბოჭკოებით, რომელიც ასუფთავებს ტოქსინებს და აუმჯობესებს კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის მუშაობას. ცალკე, ხაზგასმით უნდა აღინიშნოს ის ფაქტი, რომ ასეთ პროდუქტს ასევე აქვს დამამშვიდებელი თვისებები. ამიტომ სასარგებლოა მათთვის, ვისაც აქვს განავლის პრობლემა, ყაბზობა. გარდა ამისა, ქიშმიშით ასეთი წმენდა ხელს უწყობს სახის აკნეს გაწმენდას. და ეს ყველაფერი გამოწვეულია იმით, რომ მავნე ნივთიერებები გამოიყოფა ორგანიზმიდან. კანი ხდება გლუვი და ჯანსაღი.
  • აძლიერებს იმუნურ სისტემას
    ქიშმიში შეიცავს ვიტამინებს, როგორიცაა B და C. ისინი ძალიან ძლიერია იმუნური სისტემის გასაძლიერებლად. ამიტომ, ჩვეულებრივ სუფთა წყალში დასველებული ქიშმიში ძალიან სასარგებლოა ყოველდღიურად გამოსაყენებლად. ამრიგად, დაავადებები არ იქნება საშიში, განსაკუთრებით გრიპი და გაციება.
  • ძლიერდება ძვლები
    ქიშმიში ძალიან მდიდარია კალციუმით. ეს ნიშნავს, რომ ის აქტიურად აძლიერებს ჩონჩხის სისტემას. ამრიგად, პროდუქტი ასევე ეხმარება დაცვას ისეთი საშიში დაავადებისგან, როგორიცაა ოსტეოპოროზი და სხვა.
  • იცავს ანემიისგან
    ანემია იწვევს ძალიან ძლიერი სისუსტეს, დეპრესიას, ძალების დაკარგვას და სხვა პრობლემებს. ამ დაავადებასთან ბრძოლა ადვილი არ არის… ამ მეთოდით მიღებული ქიშმიში მდიდარია რკინით. სწორედ ამ მინერალის ნაკლებობის გამო შეიძლება მოხდეს ანემიის პროვოცირება. ქიშმიშის ჭამით უმჯობესდება სისხლის მიმოქცევა, ორგანიზმი ივსება სასარგებლო ნივთიერებებით, რის შედეგადაც დაავადება იკლებს.
  • ჯანსაღია ღვიძლისთვის
    ეს საკვები პროდუქტი ფაქტობრივად ერთ-ერთი საუკეთესო ჩირია, რომელსაც შეუძლია გაააქტიუროს ორგანიზმის დაცვა და ტოქსინების, შხამებისა და მავნე ნივთიერებების გამოდევნის პროცესები. სხვა სიტყვებით რომ ვთქვათ, ყველა ეს საფრთხე წყვეტს ღვიძლს, რითაც ამცირებს მისი დაავადების რისკს.
  • იცავს დაღლილობისგან
    ჩირი შეიცავს საკმაოდ დიდ გლუკოზას და საქაროზას, რომლებიც ავსებენ ადამიანის ორგანიზმში ენერგიის მარაგს. ამიტომ მისი გამოყენებისას დაღლილობა არ ემუქრება.
  • აქრობს ცუდ სუნს
    ჯანსაღი საკვები პროდუქტი ასევე ცნობილია თავისი ანტიბაქტერიული თვისებებით. თუ მას რეგულარულად იყენებთ, შეგიძლიათ ამ გზით დაიცვათ პირის ღრუს ჰიგიენა.
  • კუჭის მჟავას ნეიტრალიზაცია
    გაჟღენთილი ჩირი შეიცავს საკმაოდ ბევრ კალციუმს და მაგნიუმს, რომელსაც შეუძლია კუჭში არსებული მჟავის განეიტრალება. ეს ხელს უშლის ბევრ დაავადებას. განსაკუთრებით აციდოზი, რამაც შეიძლება გამოიწვიოს აკნე, თავის ტკივილი, სისუსტე და ფსორიაზიც კი.
  • კანის მდგომარეობა უმჯობესდება
    პროდუქტი შეიცავს A და E ვიტამინებს, რომლებიც აქტიურად ასტიმულირებენ კანის ახალი ჯანსაღი უჯრედების გამომუშავებას. თუ ამ ტკბილი ჩირის გამოყენებას ჩვევად აქცევთ, მაშინ ის ბუნებრივად ატენიანებს დერმატს, გახდის მას უფრო ჯანსაღს, გლუვს, ახალგაზრდას და ხასხასს. და თქვენ შეგიძლიათ მთლიანად დაივიწყოთ აკნე.

როგორ უნდა მოამზადოთ ეს საშუალება?

მისი მომზადება ძალიან მარტივია. უნდა აიღოთ დაახლოებით 150 გრამი ქიშმიში, გადაიტანოთ ღრმა თასში და დაასხით ორი ჭიქა სუფთა წყალი. მანამდე კი პროდუქტი კარგად გარეცხეთ. შემდეგ დადგით ცეცხლზე და ადუღეთ 20 წუთის განმავლობაში. გააჩერეთ დილამდე. შეგილიათ მიირთვათ როგორც ნაყოფი, ისე სითხე.

გისურვებთ ჯანმრთელობას!

Facebook კომენტარები
ფრენის კომპენსაცია
ფრენის კომპენსაცია