ჯანჯაფილის ჩაი: ანადგურებს თირკმლის კენჭებს, ასუფთავებს ღვიძლს და სხვა!

მარტივი, გემრიელი და ჯანსაღი სასმელი!

ჯანჯაფილი მდიდარია ანთების საწინააღმდეგო, ანტიპარაზიტული, ანტივირუსული და ანტიბაქტერიული თვისებებით. ამრიგად, იგი ითვლება ერთ-ერთ ყველაზე ძლიერ პროდუქტად.

ჯანჯაფილი ძალზე სასარგებლოა საერთო ჯანმრთელობისთვის, რადგან ის შეიცავს C ვიტამინს, მაგნიუმს და სხვა სასარგებლო მინერალებს. გარდა ამისა, ჯანჯაფილი აძლიერებს იმუნურ სისტემას, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას, ხსნის ტკივილს და მკურნალობს ასთმასა და გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებს.

ჯანჯაფილი ცნობილია, როგორც ძლიერი საშუალება ინფექციების წინააღმდეგ საბრძოლველად და ღვიძლის გასაწმენდად.

janjafili 1

დალიეთ ჯანჯაფილის ჩაი გაციებისა და გრიპის დროს. ის ასევე უზრუნველყოფს ჯანმრთელობის სხვა სარგებელის ფართო სპექტრს.

ჯანჯაფილის ჩაის სარგებელი:

  1. აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას
  2. ამარაგებს ორგანიზმს საჭირო ჟანგბადით, ვიტამინებითა და მინერალებით.
  3. ხსნის თავის ტკივილს და კუნთების ტკივილს.
  4. ხსნის თირკმლის კენჭებს.
  5. ასუფთავებს ღვიძლს.
  6. ამცირებს ინსულტის რისკს.

ჯანჯაფილის ჩაის რეცეპტი

ინგრედიენტები:

  • ¼ ჩ/კ დაფქული კოჭა
  • ¼ ჩ/კ დაფქული კურკუმა
  • ქოქოსის რძე
  • თაფლი
  • 1 ჭიქა წყალი

მომზადება:

აადუღეთ წყალი. დაამატეთ ჯანჯაფილი და კურკუმა. ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში. დაამატეთ რძე და ბოლოს გადაწურეთ ჩაი.

სასმელი მზადაა! ისიამოვნეთ მისი გემოვნური და ჯანმრთელობისთვის სასარგებლო თვისებებით!

ჩასვით ის თქვენს ყოველდღიურ რაციონში, სასურველი მიიღოთ თბილი სახით, რათა მიიღოთ მეტის სარგებელი!

გისურვებთ ჯანმრთელობას!

Facebook კომენტარები