წითელ ღვინოში გაჟღენთილი ნიორი – ეხმარება სხვადასხვა დაავადებას!

წითელ ღვინოში გაჟღენთილი ნიორი – ეხმარება სხვადასხვა დაავადებას!

ძალიან ეფექტური საშუალება, რომელიც დაგეხმარება თითქმის ყოველთვის!

ეს მცენარეული საშუალება აერთიანებს ნივრისა და წითელი ღვინის სასარგებლო თვისებებს, მიღებულ ნარევს შეუძლია მრავალი დაავადების პრევენცია:

  1. სისხლის გაწმენდა,
  2. იმუნური სისტემის გაძლიერება,
  3. ცუდი ქოლესტერინის აღმოფხვრა,
  4. გულ-სისხლძარღვთა სისტემის აქტივობის გაუმჯობესება,
  5. ორგანიზმიდან ზედმეტი მარილის მოცილება,
  6. გამძლეობისა და ენერგიის ზრდა,
  7. სხვადასხვა ინფექციებთან ბრძოლა.

niori da gvino

აი რა გჭირდება:

  • 12 კბილი ნიორი;
  • 1/2 ლიტრი კარგი ხარისხის წითელი ღვინო

მომზადება:

  1. გაფცქვენით ნიორი და მოათავსეთ მინის ქილაში ნახევარ ლიტრ ღვინოსთან ერთად.
  2. გირჩევთ გამოიყენოთ ნიორი, რომელსაც ბაზარში იყიდით, ვიდრე სუპერმარკეტებში გაყიდული ჩინური ნიორი. ჩინური ნიორი შეიცავს დიდი რაოდენობით დარიშხანს და აქვს დაბალი სამკურნალო თვისებები.
  3. დაახუეთ ნარევს თავი და შეინახეთ ორი კვირის განმავლობაში მზისგან დაცულ ადგილას.
  4. ამავდროულად შეანჯღრიეთ ხოლმე დღეში 2-3-ჯერ.
  5. ბოლოს კი სითხე იფილტრება და ინახება გაუმჭვირვალე კონტეინერში.

ერთი თვის განმავლობაში დალიეთ დღეში 2-3 ჩაის კოვზი. ამ ელექსირის დამზადება შესაძლებელია წელიწადში ორჯერ მაინც.

ნივრის ჩამოთვლილი სასარგებლო თვისებები უმეტესობამ კარგად იცის, მაგრამ უარყოფითი თვისებები – არა.

ნიორი

ერთადერთი, რაც შეიძლება ადამიანებმა მის ნაკლოვანებებად მიიჩნიოს, მისი მძაფრი სუნია. თუმცა ნივრის უარყოფითი თვისებები მხოლოდ ამით არ შემოიფარგლება…

  • ნიორი მადის აღმძვრელი ბოსტნეულია, ამიტომ მის მიღებას უნდა მოერიდონ ისინი, ვისაც წონის დაკლება სურს.
  • ის საზიანოა მათთვის, ვისაც კუჭის, ღვიძლისა და თირკმელების დაავადებები აწუხებს.
  • ნიორი არ არის რეკომენდებული ეპილეფსიით დაავადებული ადამიანებისთვის.
  • ნიორს უნდა მოერიდონ ადამიანები, ვისაც ბუასილი აწუხებს.
  • მას უნდა მოერიდონ ორსული და მეძუძური დედებიც.
Facebook კომენტარები