ლეგენდარული ჩაი: კლავს ვირუსებს, ასუფთავებს არტერიებს და აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას!

ამ ბალახს უძველესი დროიდან იყენებდნენ მრავალმხრივი სამკურნალო ეფექტისთვის!

იზრუნეთ საკუთარ თავზე და იყავით ჯანმრთელები!

ჯანჯაფილი შეიცავს რამდენიმე ღირებულ ეთერზეთს, რომლებიც ანიჭებენ მას ტიპურ სუნს და განსაკუთრებულ გემოს.

შედეგად, ამ ზეთებს აქვთ ძალიან ძლიერი ანტიბაქტერიული, ანტივირუსული და ანტიპარაზიტული ეფექტი.

გარდა ამისა, ეს ფესვი ხელს უწყობს ჯანსაღ მონელებას, აძლიერებს იმუნიტეტს, მკურნალობს ასთმას, ეხმარება გულსა და სისხლძარღვებს, ასევე ამცირებს ტკივილს და მრავალი სხვა.

აქ არის მისი რამდენიმე ყველაზე მნიშვნელოვანი თვისება:

1. ხსნის ტკივილს

ჯანჯაფილი თავის ტკივილის ძალიან ეფექტური საშუალებაა. განსაკუთრებით ეფექტურია გრიპის, გაციების, ხველებისა და სინუსიტის დროს. მას ასევე შეუძლია კუნთების ტკივილის შემსუბუქება.

ეს თვისებები აძლევს მას უნიკალურ ნივთიერებებს, რომლებიც სწრაფად აჩერებენ ტკივილს და ასევე ეფექტურად აცილებენ ანთებას.

2. აძლიერებს იმუნიტეტს

დადასტურებულია, რომ ჯანჯაფილის რეგულარული მოხმარება აუმჯობესებს იმუნიტეტს.

ასევე შეიცავს დიდი რაოდენობით ანტიოქსიდანტებს, რომლებიც გავლენას ახდენენ იმუნურ სისტემაზე და ებრძვიან სხვადასხვა სახის ინფექციებს.

3. ამცირებს გულის შეტევის და ინსულტის რისკებს

მხოლოდ ერთი ჭიქა ჯანჯაფილის ჩაი დღეში ამცირებს გულის შეტევისა და ინსულტის რისკს.

ეს პრევენციული ეფექტი მიიღწევა არტერიებში ცხიმოვანი დეპოზიტების დაშლით.

4. ააქტიურებს სისხლის მიმოქცევას

ჯანჯაფილი ამაღლებს სხეულის ტემპერატურას და ამით ხელს უწყობს სისხლის მიმოქცევას.

სისხლის მიმოქცევის გაუმჯობესება ააქტიურებს საკვები ნივთიერებების მიწოდებას მთელი სხეულის უჯრედებისთვის. შედეგად, ეს ხელს უწყობს საერთო ჯანმრთელობას.

5. კლავს ვირუსებს

ჯანჯაფილი ხელს უწყობს გაციების გამომწვევი ვირუსების განადგურებას. ის ასევე ეფექტურია ვირუსების წინააღმდეგ, რომლებიც იწვევენ უფრო სერიოზულ დაავადებებს, როგორიცაა ჰერპესი და გრიპი.

შემოგთავაზებთ ჯანჯაფილის ჩაის რეცეპტს, რომელსაც დამატებულია რამდენიმე სხვა ინგრედიენტი, რათა ის კიდევ უფრო ეფექტური და ასევე გემრიელი გახდეს.

დაგჭირდებათ შემდეგი ინგრედიენტები:

  • 1 ჭიქა (250 მლ) წყალი
  • 1/4 ჩაის კოვზი ჯანჯაფილის ფხვნილი ან 1/2 ჩაის კოვზი ჯანჯაფილის ახალი ფესვი
  • 1/4 ჩაის კოვზი კურკუმას ფხვნილი პლუს ერთი მწიკვი წითელი ცხელი წიწაკა
  • 50 მლ სეზამი ან ნებისმიერი სხვა მცენარეული რძე
  • 1-2 ჩაის კოვზი თაფლი სურვილისამებრ
  • 1/2 ჩაის კოვზი მწვანე ან შავი ჩაი

წყალი მიიყვანეთ ადუღებამდე და დაუმატეთ ჩაი, ჯანჯაფილი, წიწაკა და კურკუმა. გააჩერეთ 10 წუთი რომ გაცივდეს. შემდეგ მას დაუმატეთ რძე და თაფლი.

რეკომენდებულია 1 ჭიქის მიღება დღეში 3-4-ჯერ.

Facebook კომენტარები