როგორ მოვამზადოთ ჯანჯაფილის წყალი შაკიკის, ინსულტისა და სახსრების ტკივილის მოსაშორებლად!

კიდევ ერთი მიზეზი ჯანჯაფილის გამოყენების დასაწყებად!

ჯანჯაფილი მშვენიერი და აუცილებლად საკვებია. ჯანჯაფილის მრავალი სასარგებლო თვისებისა და სხვადასხვა თვისებების გამო, რომლებიც ხელს უწყობს დაავადების წინააღმდეგ ბრძოლას და თავიდან აცილებას, ჯანჯაფილი ხშირად გამოიყენება, როგორც ბუნებრივი და ხელნაკეთი საშუალება სხვადასხვა დაავადებების სამკურნალოდ. ამ ფესვთა კულტურას აქვს დამახასიათებელი გემო. ის იძლევა გაგრილების შეგრძნებას, რომელიც ნამდვილად გაძლევთ საშუალებას იგრძნოთ მისი დამამშვიდებელი უნარი.

მისი გემო და სუნი ძლიერია, როცა სხვა საკვებთან არ არის შერეული. ის ადამიანები უფრო, ვისაც მისი სარგებელი გამოუცდია, ხშირად ამბობენ, რომ ჯანჯაფილი არის პასუხი თქვენს ჯანმრთელობის პრობლემებზე.

რა არის ჯანჯაფილის ჯანმრთელობის სარგებელი?

ის ზამთარში ცხელი კაკაოს ბევრად უკეთესი შემცვლელია, რადგან ის ამშვიდებს სინუსებს, მისი ნაერთები ასევე ერთად აძლიერებენ იმუნურ სისტემას დაავადების წინააღმდეგ ბრძოლაში, ხსნის საერთო დაავადებებს (თავის ტკივილი, გაციება, ხველა, გრიპი და ა.შ.). და ეხმარება მნიშვნელოვნად შეამციროს ინსულტის რისკი.

როგორ აპირებთ ჯანჯაფილის მოხმარებას? ჯანჯაფილის ჩაის მომზადება საუკეთესო და უგემრიელესი გზაა.

janjapilis chai

დაგჭირდებათ:

  • ქოქოსის რძე
  • თაფლი
  • ¼ ჩ/კ ჯანჯაფილი
  • ¼ ჩ/კ კურკუმას ფხვნილი
  • 1 ჭიქა წყალი

მომზადება:

ეს ძალიან ადვილია! უბრალოდ აადუღეთ 1 ჭიქა წყალი ჯანჯაფილთან და კურკუმასთან ერთად, ადუღების შემდეგ გამორთეთ ცეცხლი და სურვილისამებრ დაუმატეთ ქოქოსის რძე და თაფლი. შეგიძლიათ დაუმატოთ ლიმონის ნაერიც.

აუცილებლად დალიეთ ეს ჩაი დღეში ერთხელ მაინც და ის გააუმჯობესებს თქვენს ჯანმრთელობას!

Facebook კომენტარები