ამ საშუალებას შეუძლია განაახლოს მთელი თვენი სხეული, მას აქვს სასარგებლო გავლენა ყველა ორგანოზე!

ლეღვი თავისი სასარგებლო თვისებებითს წყალობით საუკეთესოდ სამკურნალო საშუალებად ითვლება.

გაშრობისას ლეღვში ცილის რაოდენობა იზრდება 3-6%-მდე, შაქარი კი 50-70%-მდე, ხოლო ახალი ლეღვი შეიცავს მხოლოდ: 1% ცილებს და 15-20% შაქარს.

ბუნებრივი შაქარი კარგად და ადვილად შეიწოვება ჩვენი ორგანიზმის მიერ. ლეღვის ჩირს ბევრჯერ შეუძლია გაზარდოს ჩვენი ორგანიზმის მიერ გამომუშავებული ენერგია, გააუმჯობესოს განწყობა და გონებრივი აქტივობა.

ლეღვის ჩირი შეიცავს დიდი რაოდენობით ბოჭკოს და ეს საშუალებას გაძლევთ დიდხანს შეინარჩუნოთ გაჯერება და აუმჯობესებს კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის მუშაობას.

ლეღვის ჩირი მდიდარია ისეთი საკვები ნივთიერებებით, როგორიცაა: კალიუმი, მაგნიუმი, რკინა, კალციუმი და B ვიტამინები.

ლეღვში პექტინის მაღალი შემცველობა მას ეფექტურს ხდის შემაერთებელი ქსოვილების შეხორცებისთვის და განსაკუთრებით სახსრებისა და ძვლების დაზიანებებისთვის.

ასევე, ლეღვის ჩირი მნიშვნელოვნად ზრდის სისხლის პლაზმის ანტიოქსიდანტურ აქტივობას, ხოლო ნივთიერება რუტინი აძლიერებს კაპილარების კედლებს და ხელს უწყობს C ვიტამინის უფრო აქტიურ შეწოვას.

ეს ჩირი ასევე კარგია ყაბზობის დროს და შესანიშნავი საფაღარათო საშუალებაა. ლეღვის ხშირი მოხმარება ამცირებს გულ-სისხლძარღვთა დაავადებების განვითარების რისკს.

გთავაზობთ ძველ რეცეპტს, რომელიც ათასობით წელია გამოიყენება სხეულის გასაუმჯობესებლად, ფიზიკური და გონებრივი შესაძლებლობების გასაძლიერებლად და მრავალი დაავადების სამკურნალოდ.

ეს ინსტრუმენტი ხელს უწყობს საჭმლის მონელების გაუმჯობესებას, ხელს უწყობს წონის დაკლებას და ორგანიზმიდან ტოქსინების გამოდევნას. ის მდიდარია კალციუმით და კალიუმით, რომელიც აძლიერებს გულსა და სისხლძარღვებს. შესანიშნავია სახის კანის გასაუმჯობესებლად. ის აძლიერებს იმუნურ სისტემას და ხელს უწყობს მეტაბოლური პროცესების დაჩქარებას.

ინგრედიენტები:

  • 20 ლეღვის ჩირი
  • ზეითუნის ზეთი

მომზადება:

  1. აიღეთ 20 ცალი ლეღვის ჩირი, თითოეული გაჭერით შუაზე და მოათავსეთ ქილაში.
  2. შემდეგ დაუმატეთ ზეითუნის ზეთი ისე, რომ ლეღვი მთლიანად კარგად დაიფაროს.
  3. გააჩერეთ მაცივარში 40 დღე.

მიირთვით ნახევარი ლეღვი და 1 ჩაის კოვზი ზეთი (რომელშიც ლეღვი იყო ჩასხმული), რეკომენდებულია საუზმემდე 5-10 წუთით ადრე.

მის სამკურნალო ეფექტს მაშინვე იგრძნობთ. ეს საშუალება გათვლილია 40 დღიან მკურნალოკურსზე. მკურნალობა შეიძლება განმეორდეს წელიწადში 2-3-ჯერ.

Facebook კომენტარები