ამის წაკითხვის შემდეგ თქვენ შეწყვეტთ ხახვის ფურცლების გადაყრას!!! – საინტერესო ინფორმაცია

ხახვის გარე კანს ყველა ვყრით. მაგრამ თქვენ არ უნდა აკეთებდეთ ამის, რადგან ისინი კარგია თუ თქვენ მას გამოიყენებთ თქვენი ჯანმრთელობისთვის.

ხილისა და ბოსტნეულის ზოგიერთი ყველაზე ჯანსაღი ნაწილი იყრება, როგორიცაა ხახვის კანი, ნესვის კანი და ფორთოხლის კანი.

ბოლო კვლევების თანახმად, ხახვის კანი ფლავონოიდების, განსაკუთრებით კვერცეტინის მდიდარი წყაროა, რომელიც ძლიერი ანტიოქსიდანტი და ანთების საწინააღმდეგო ნაერთია.

Lui.ge 8 3

ხახვის ქერქის გამოყენების უპირატესობები:

  • ამცირებს LDL ქოლესტერინს და არტერიულ წნევას
  • ებრძვის ალერგიას
  • ამცირებს ანთებას
  • ხელს უწყობს კუნთების ზრდას და ფუნქციონირებას
  • ებრძვის დეპრესიას
  • მკურნალობს კიბოს ზოგიერთ ფორმას და სხვა დაავადებებს.

მცენარეებს შეუძლიათ მრავალი დამცავი ნაერთის კონცენტრირება თავიანთ გარე საფარებში.

ქერქები არ გამოიყნება საჭმელად, მაგრამ მათი სარგებლობის მიღება შესაძლებელია სუპებსა და ჩაშუშულებში დამატებით, კერძიდან ბოლოს ამოღებით.

შემდეგ ჯერზე, როცა წვნიანს მოამზადებთ, შეგიძლიათ ქვაბში მთელი ხახვი ფურცლებთან ერთად მოათავსოთ. ამრიგად, თქვენ ამოიღებთ კვერცეტინს და სხვა სასარგებლო ნაერთებს, რომლებიც ხახვის ნაწილია.

ასევე შეგიძლიათ ნეილონის კოლგოტის ნაწილი მოაჭრათ ან აიღოთ თხელი წინდა, მოათავსოთ მათში ერთი მუჭა ხახვის კანი და მოათავსოთ ქვაბში. როდესაც წვნიანი მზად იქნება, ამოიღეთ და გადააგდეთ ის.

ხახვის ქერქის გამოყენების სხვა გზები:

ზოგიერთი ადამიანი იყენებს ხახვის ქერქის ნარევს, რომელიც შეიძლება გამოყენებულ იქნას როგორც დამამშვიდებელი საშუალება ქავილისა და კანის სხვა პრობლემების დროს.

გარდა ამისა, ხახვის ფურცლების ნაყენი ძალიან ეფექტური თმის დამარბილებელია. წაისვით დაბანილ თმაზე და გააშრეთ წყლით ჩამობანის გარეშე.

Facebook კომენტარები