როგორ გამოვიყენოთ საცხობი სოდა სახის კანის გლუვი, ახალგაზრდული და უნაკლო ეფექტის მისაღწევად!

საცხობი სოდა ერთ-ერთი საუკეთესო საშუალებაა, რომელსაც შეუძლია კანის მრავალი დაავადების მკურნალობა.

თუ გსურთ მნიშვნელოვნად გააუმჯობესოთ თქვენი კანის მდგომარეობა, უნდა სცადოთ საცხობი სოდის გამოყენების შემდეგი გზები, რათა დაგეხმაროთ გლუვი, ახალგაზრდული და უნაკლო კანის მიღწევაში.

საცხობი სოდა და წყალი – საცხობი სოდა არის სახის ძლიერი გამწმენდი, რომელიც გეხმარებათ კანის მკვდარი უჯრედების, ჭუჭყისა და ცხიმის მოცილებაში, რათა თავიდან აიცილოთ ფორები სახეზე.

ხელის გულზე დაიყარეთ ცოტაოდენი საცხობი სოდა და დაუმატეთ წყალი, ურიეთ სანამ არ მიიღებთ მასას.

დაასველეთ კანი თბილი წყლით და წაისვით ნაყენი სახეზე ნაზი წრიული მოძრაობებით. შემდეგ ჩამოიბანეთ სახე თბილი წყლით.

საცხობი სოდა შვრიასთან ერთად – ძალიან ძლიერია კანის გასუფთავებაში. შეგიძლიათ გააკეთოთ ეს ნარევი საცხობი სოდასა და წყლის თანაბარი ნაწილების შერევით და შვრიის დამატებით (სოდისა და წყლის ნარევის 1/6).

შეიზილეთ სახე ამ ნარევით, წრიული მოძრაობებით თითის წვერებით.

გარდა კანის აქერცვლისა, ეს ნარევი მოხსნის მუქ წრეებს თვალების ქვეშ.

საცხობი სოდა და ლიმონი – საცხობი სოდასა და ლიმონის კომბინაცია საკმაოდ სასარგებლოა თქვენი კანის დეზინფექციისთვის, ცხიმიანი კანის გასაწმენდად, ასაკობრივი ლაქების შესამცირებლად და სახის კანის გათეთრებისთვის.

ჭიქაში ჩაყარეთ 2 სუფრის კოვზი სოდა და 2 სუფრის კოვზი ყავისფერი შაქარი. შეავსეთ ¼ ჭიქა ლიმონის წვენით.

კარგად აურიეთ ეს ინგრედიენტები. დაიბანეთ სახე და ნაზად წაისვით ეს ნარევი ოდნავ სველ კანზე. წასმის შემდეგ, დატოვეთ ნარევი 10 წუთის განმავლობაში და ჩამოიბანეთ თბილი წყლით.

საცხობი სოდა და ქოქოსის ზეთი.
ქოქოსის ზეთი ხელს უწყობს კანის დატენიანებას. ქოქოსის ზეთისა და სოდას კომბინაცია არბილებს კანს.

ეს ნარევი ეფექტურია როგორც მშრალი კანის სამკურნალოდ, ასევე კანის ნებისმიერი ანთების შესამცირებლად. მის მოსამზადებლად უნდა აურიოთ თანაბარი რაოდენობით სოდა და ქოქოსის ზეთი.

თუმცა, თუ მგრძნობიარე კანი გაქვთ, ქოქოსის ზეთის რაოდენობა უნდა გააორმაგოთ. ამ ინგრედიენტების შერევის შემდეგ წაისვით ნაყენი სახეზე. ჩამოიბანეთ თბილი წყლით რამდენიმე წუთის შემდეგ.

Facebook კომენტარები