Lui.ge

ჯანჯაფილის ჩაი: აშორებს თირკმლის ქვებს და ასუფთავებს ღვიძლს! გემრიელი, მარტივი და ჯანსაღი რეცეპტი!

Untitled design 1 1

ჯანჯაფილის ჩაი: აშორებს თირკმლის ქვებს და ასუფთავებს ღვიძლს! გემრიელი, მარტივი და ჯანსაღი რეცეპტი!

ჯანჯაფილი, იგივე კოჭა, მდიდარია ანთების საწინააღმდეგო, ანტიპარაზიტული, ანტივირუსული და ანტიბაქტერიული თვისებებით. ამრიგად, იგი ითვლება ერთ-ერთ ყველაზე ძლიერ სამკურნალო პროდუქტად.

ჯანჯაფილი ძალზე სასარგებლოა საერთო ჯანმრთელობისთვის, რადგან ის შეიცავს C ვიტამინს, მაგნიუმს და სხვა სასარგებლო მინერალებს. გარდა ამისა, ჯანჯაფილი აძლიერებს იმუნურ სისტემას, აუმჯობესებს საჭმლის მონელებას, ხსნის ტკივილს და მკურნალობს ასთმასა და გულ-სისხლძარღვთა დაავადებებს.

100 გრამი ნედლი ფესვის შემადგენლობაში შედის:

ვიტამინები:

მინერალები:

ცნობილია, რომ ჯანჯაფილი არის ძლიერი ინსტრუმენტი ინფექციების წინააღმდეგ საბრძოლველად და ღვიძლის გასაწმენდად.

დალიეთ ჯანჯაფილის ჩაი გაციებისა და გრიპის დროს. ის ასევე უზრუნველყოფს ჯანმრთელობის სხვა სარგებელის ფართო სპექტრს.

ჯანჯაფილის ჩაის სარგებელი:

  1. აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას
  2. ამარაგებს ორგანიზმს საჭირო ჟანგბადით, ვიტამინებითა და მინერალებით.
  3. ხსნის თავის ტკივილს და კუნთების ტკივილს.
  4. ხსნის თირკმლის კენჭებს.
  5. ასუფთავებს ღვიძლს.
  6. ამცირებს ინსულტის რისკს.

ჯანჯაფილის ჩაი – რეცეპტი.

ინგრედიენტები:

მომზადება:

  1. აადუღეთ წყალი.
  2. დაამატეთ ჯანჯაფილი და კურკუმა.
  3. ხარშეთ დაბალ ცეცხლზე დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.
  4. დაამატეთ რძე.
  5. ჩაი გადაწურეთ.

სასმელი მზადაა და შეგიძლიათ ისიამოვნოთ, როგორც მისი გემოვნური თვისებებით, ასევე სასარგებლო მხარეებით!

Facebook კომენტარები
Exit mobile version