ამ 2 ინგრედიენტს გამოაქვს ორგანიზმიდან 9 კგ-მდე ტოქსინი და ნარჩენები. ექიმები გირჩევენ!
ჩვენს ნაწლავებში გადის დაახლოებით 100 ტონა საკვები და 40000 ლიტრ სითხეს 70 წელიწადში!
სწორედ ამ მიზეზის გამო საშუალო ადამიანს შეუძლია დააგროვოს დაახლოებით 10 ფუნტი ფეკალური ნალექი და ტოქსიკური ნარჩენები! ეს ყველაფერი აბინძურებს სისხლს და იწვევს ყველა შინაგანი ორგანოს დიდ დაზიანებას.
მრავალი დაავადების თავიდან აცილება წარმატებით შეგიძლიათ ნაწლავებიდან ლორწოს, განავლისა და პარაზიტების მოცილებით.
ნაწლავებში ნარჩენების დაგროვებამ შეიძლება გამოიწვიოს მრავალი პრობლემა, როგორიცაა თირკმელებისა და ღვიძლის დაავადებები, დიაბეტი, ხშირი ყაბზობა, მეტაბოლური დარღვევები, სმენისა და მხედველობის დაქვეითება, კანის გამონაყარი, თმისა და ფრჩხილების პრობლემები და მრავალი სხვა!
ნაწლავის მხოლოდ მცირე ნაწილი, 40-50 სმ, შეიძლება გაიწმინდოს კლიმატით, ხოლო სპეციალური აღჭურვილობის გამოყენებით მკურნალობა ძვირი და შრომატევადია! გარდა ამისა, მას შეუძლია ზიანი მიაყენოს ნაწლავის ლორწოვან გარსს.
მეორეს მხრივ, ნაწლავები შეიძლება მთლიანად გაიწმინდოს სელის მარცვლების გამოყენებით 3 კვირის განმავლობაში, რადგან ის ინარჩუნებს ნაწლავის მიკროფლორას და აშორებს ლორწოს და ფეკალურ ნალექებს ან პარაზიტებს.
ის დაგეხმარებათ ცხიმების დაწვასა და წონის ნორმალიზებაში, დაარეგულიროთ ლიპიდური ცვლა, ასევე ქოლესტერინის დონე და ორგანიზმის დეტოქსიკაცია.
განსაკუთრებით ეფექტურია, თუ გაქვთ გასტრიტი, კოლიტი ან კუჭის წყლული, ზედა სასუნთქი გზებისა და კუჭ-ნაწლავის ტრაქტის ანთებითი დაავადებები, ჭარბი წონა და ლიპიდური დარღვევები, ასევე ინფექციები, ცისტიტი, საშარდე გზების დაავადებები და პიელონეფრიტი.
დასუფთავების პროცედურა შემდეგია:
ყოველ დილით 3 კვირის განმავლობაში საუზმის ნაცვლად შემდეგი უნდა მიირთვათ:
- კვირა 1: 1 სუფრის კოვზი სელის თესლი და 100 მლ კეფირი.
- კვირა 2: 2 სუფრის კოვზი სელის თესლი და 100 მლ კეფირი.
- კვირა 3: 3 სუფრის კოვზი სელის თესლი და 150 მლ კეფირი.
თქვენ ასევე უნდა დალიოთ 2 ლიტრი წყალი ყოველდღე, ან საუკეთესო შედეგისთვის მიირთვით თაფლი წყალთან ერთად. თუ ფქვილი ვერ იპოვეთ, სელის თესლი შეგიძლიათ ყავის საფქვავით წვრილად დაფქვათ!
მსხვილი ნაწლავის გაწმენდის ეს პროცედურა უნდა ჩატარდეს წელიწადში ერთხელ.